Cloud & Hosting

Snel, performant en veilig werken? Daarvoor is een betrouwbare IT-infrastructuur essentieel. Houd je liefst je data lokaal of vertrouw je op onze datacenters voor private hosting? Overstappen naar de cloud kan ook.

Een betrouwbare IT is essentieel
Private hosting

Private hosting

Vertrouw op onze Office-IT datacenters in Deurne en Olen voor de private hosting van jouw data. Ze zijn perfect beveiligd en 24/7 operationeel. Onze servers worden continu gemonitord en proactief onderhouden. Redundante back-ups gebeuren dagelijks.

We ontzorgen je volledig. Je mag gerust zijn.

KMO in de Cloud

Klaar om over te stappen naar de cloud? Met ‘KMO in de Cloud’ bieden we een kant-en-klare oplossing op maat van jouw bedrijf. In samenwerking met ClearMedia houden we je IT-infrastructuur permanent beschikbaar in de cloud, via de beveiligde datacenters van Proximus.

Kostvriendelijk, voor een vaste prijs per gebruiker.

Office-IT sales team in vergadering
Office-IT webhosting

Webhosting

Ook voor webhosting kan je bij Office-IT terecht.

Wij registreren jouw domeinnaam of nemen hem over van een andere provider. Nadien zorgen we uiteraard voor kwalitatieve en betrouwbare hosting van jouw website, inclusief DNS-redundantie en back-ups.

Microsoft 365

Maak van jouw KMO een digitale werkplek!  Met Microsoft 365 werken jouw medewerkers waar ze maar willen, want ze connecteren in de cloud.

Als Microsoft Gold Certified Partner hebben wij de nodige expertise om samen met jou op zoek te gaan naar de gepaste softwarelicenties en te zorgen voor een optimale configuratie.

Digitale werkplek dankzij MS 365
Medewerker die probleemloos van thuis uit werkt

Veilig thuiswerken

Thuiswerken is de nieuwe norm. Wij zorgen ervoor dat al je medewerkers snel en veilig aan de slag kunnen en toegang hebben tot alle nodige documenten en toepassingen in de cloud.  

Dankzij extra beveiligingslagen blijft jouw IT-infrastructuur optimaal beveiligd.

Cloudtelefonie

VoIP-telefonie – ook wel bellen over het internet of bellen in de cloud genoemd – heeft heel wat voordelen.

Bij cloudtelefonie maak je gebruik van een virtuele telefooncentrale die in een beveiligd datacenter staat. Geen onderhoud, minder kosten, een optimale geluidskwaliteit en ultieme flexibiliteit.

Bellen over het internet, of cloud telefonie heeft tal van voordelen

Betrouwbare oplossingen voor al je IT-behoeften

Snel, performant en veilig werken? Daarvoor is een kwalitatieve IT infrastructuur essentieel. Op onze eigen servers in ons beveiligd datacenter of bij jou op kantoor?
Wij zorgen voor de gepaste oplossing.

“Dankzij KMO in de Cloud hoeven we ons voortaan minder zorgen te maken over onze IT. Onze medewerkers beschikken nu over de meest recente software waardoor de samenwerking tussen België en Spanje efficiënter en veiliger verloopt.”

Geens Bruno – Baginco International