Cloud & Hosting

Veilig thuiswerken dankzij Awingu

Je medewerkers vlot en veilig laten thuiswerken? Dat kan!

Bij Office-IT voorzien we in krachtige en beveiligde tools om dit mogelijk te maken. Onze expertise garandeert een soepele overgang naar een veilige virtuele werkomgeving, waar jouw medewerkers efficiënt en beschermd kunnen samenwerken, waar ze ook zijn.

Wil je je medewerkers veilig laten thuiswerken?

Je medewerkers veilig laten thuiswerken? Met Awingu kan dit op een eenvoudige én veilige manier.

Veilige oplossing voor thuiswerken

In samenwerking met Awingu zorgen we voor een performante en veilige oplossing voor thuiswerk. Via de browser kan er op een makkelijke manier verbinding gemaakt worden met het bedrijfsnetwerk, zonder moeilijke handelingen.

Extra beveiligingslagen zorgen er tevens voor dat jouw bedrijfsnetwerk optimaal beveiligd blijft, terwijl je medewerkers toch razendsnel aan de slag kunnen en toegang hebben tot alle documenten en toepassingen die nodig zijn.

Een betaalbare win-winsituatie die heel wat frustraties uit de weg ruimt. Tal van klanten maken reeds gebruik van onze oplossing. 

Weten hoe je veilig thuiswerken kan faciliteren en renderen? Bekijk dan zeker hier de demo!

Wil je liever een demo ter plaatse? Contacteer dan onze salescollega’s, ze laten het je graag zelf ervaren.

Deze klanten gingen je al voor

Op zoek naar een oplossing voor veilig thuiswerk?

Laat ons weten wat je zoekt. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“We waren ervan overtuigd dat Office-IT ons op vlak van IT kon ‘ontzorgen’. De combinatie van een persoonlijke aanpak en de centrale ligging spraken meteen in hun voordeel.”

Wong Hil Foon – Incendin