Cloud & Hosting

Bellen in de cloud

Bellen in de cloud heeft heel wat voordelen.

Zo word je niet met het onderhoud en de kosten van een traditionele telefooncentrale geconfronteerd, geniet je van de ultieme flexibiliteit, werk je efficiënter en nog voordeliger ook. Logisch dus dat VoIP-telefonie in de lift zit.

Veilig inloggen dankzij de AuthPoint app

Geen onderhoud, minder kosten, een optimale geluidskwaliteit en ultieme flexibiliteit. Bellen in de cloud heeft heel wat voordelen.

Bij Office-IT hebben we met Fonzer een plug & play oplossing voor jou in petto.

Bellen over het internet wordt zo super eenvoudig. Je geniet van een optimale geluidskwaliteit, bepaalt zelf waar en wanneer je beschikbaar bent en regelt met een overzichtelijk dashboard zelf jouw doorschakelingen, berichten, etc…

Uiteraard helpen we je op weg en staan we klaar bij vragen.

Wens je een VoIP-oplossing en cloud telefonie tegen een beperkte maandelijkse kost? Doe dan beroep op Office-IT en Fonzer. Een succesrecept dat zijn meerwaarde al veelvuldig bewezen heeft.

Yealink telefoontoestel

Deze klanten gingen je al voor

Onze kwaliteitsvolle partners

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“De telefooncentrales in België en Polen zijn met elkaar verbonden. Hierdoor kunnen onze medewerkers kosteloos bellen tussen beide locaties.”

Matthijssen Toine – Odyssey Logistics