Back-up & Disaster recovery

Ligt het netwerk plat of is jouw server gecrasht, dan ben je blij met een noodscenario en een partner die de continuïteit van jouw business garandeert. Office-IT biedt snelle en redundante back-upoplossingen.

Een partner die de continuïteit van jouw business garandeert
Een regelmatige back-up geeft je gemoedsrust

Back-up

Een regelmatige back-up van de bedrijfsgegevens geeft gemoedsrust. Een betrouwbaar back-upplan is een fundamenteel onderdeel van het IT-beleid. Het is cruciaal om snel terug operationeel te zijn en de continuïteit van jouw business te garanderen.

In de cloud, naar een lokale server of een off-site back-up? Alles kan.

Disaster recovery

Dataverlies of het uitvallen van IT-systemen kan ernstige gevolgen hebben voor jouw bedrijfscontinuïteit. Een disaster recoveryplan is geen overbodige luxe.

Met onze cloudback-up formule beschik je over een exacte kopie van jouw bedrijfsgegevens en applicaties, op een beveiligde locatie. Minimale downtime gegarandeerd!

Een disaster recoveryplan garandeert een minimale downtime
Redundantie

Redundantie

Bij Office-IT gaan we voor dubbele zekerheid. Een redundante IT-infrastructuur garandeert de beschikbaarheid van jouw systemen.

Laat niets aan het toeval over en vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw KMO. Samen bespreken we noodscenario’s en het meest geschikte plan van aanpak. Bedrijfscontinuïteit verzekerd.

Bescherm jouw data met een oplossing op maat

Een ongeluk schuilt soms in een klein hoekje, dan ben je blij met een noodscenario en een partner die de continuïteit van jouw business garandeert.

Office-IT biedt snelle en redundante back-upoplossingen.

“De voornaamste reden om te kiezen voor virtualisatie was de continuïteit die te allen tijde gegarandeerd moet zijn alsook redundantie van de systemen. Vanuit één omgeving kunnen we bijna alles beheren wat we nodig hebben op het vlak van virtualisatie.”

Claes Geert – OPZ Geel