IT-security

Cybercriminaliteit is een reële dreiging. Je bedrijfsgegevens beschermen wordt steeds belangrijker. Office-IT zorgt voor een optimale beveiliging van je netwerk en al je apparatuur.

Office-IT zorgt voor een optimale beveiliging van uw netwerk
Office-IT is Gold Partner van WatchGuard.

WatchGuard firewalls

Niets makkelijker voor (cyber)criminelen dan een voordeur die openstaat. Een krachtige firewall is onmisbaar op het vlak van cybersecurity.

Office-IT is Gold Partner van WatchGuard. We kennen hun aanbod goed en bevelen het ten zeerste aan voor netwerkbeveiliging en bescherming tegen cyberdreiging.

Multifactor authenticatie

Wist je dat een eenvoudig paswoord in 52 seconden gekraakt kan worden?

Bescherm jouw bedrijfsgegevens tegen cyberaanvallen en diefstal van inloggegevens, o.a. door multifactor authenticatie. Efficiënte cybersecurity zorgt ervoor dat jouw volledige netwerk beveiligd is tegen hackers.

Inloggen op je computer met een multifactorauthenticatie oplossing
Vrouw aan het werk vanuit een koffiebar

Endpoint security

Endpoint security gaat verder dan antivirussoftware.

Onze EDR-oplossing (endpoint detection and response) scant potentieel vreemd gedrag op ál je devices, ook je mobiele eindpunten. Op die manier beschermt het je volledige bedrijfsnetwerk. Proactief en in real time.

Veilig mailverkeer met Vade

Spam, phishing, malware en frauduleuze mails komen steeds vaker voor. Veilig mailverkeer is dan ook een extreem belangrijk onderdeel van IT-beveiliging.

Wij werken met Vade om jouw mailverkeer optimaal te beschermen. Deze uiterst krachtige filter grijpt snel en efficiënt in en houdt al jouw mailboxen gezond.

Jouw IT-security altijd up-to-date!

Antivirussoftware

Antivirussoftware is misschien wel de meest bekende vorm van netwerkbeveiliging. Het wordt gebruikt om computervirussen te identificeren, tegen te houden en te verwijderen.

Bij Office-IT rekenen we al jaren op meermaals bekroonde antivirussoftware. Jouw IT-security altijd up-to-date!

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Eerlijk, we hebben geen andere systemen bekeken, want we vertrouwden op het advies van Office-IT. Toen zij met deze beveiligingsoplossing op de proppen kwamen, gingen we dan ook snel mee in het verhaal.”

Dreesen Simon – Garden Trade International