(Pro)actieve monitoring & onderhoud

Jouw IT-infrastructuur moet werken. Zo simpel is het. Door correct onderhoud en 24/7 monitoring anticiperen wij op eventuele problemen en kunnen we (pro)actief ingrijpen indien nodig.

Helpdeskmedewerker van Office-IT checkt de alerts
Server storage en netwerkcomponenten

Servers, storage & netwerkcomponenten

Bewaken, monitoren en proactief ingrijpen zijn essentieel om een performante werking van jouw IT-systemen te garanderen.

Onze kwalitatieve monitoringsoftware houdt jouw IT-infrastructuur permanent in de gaten en alarmeert bij eventuele problemen. Je kan dan meteen ingrijpen of je vraagt aan ons om het te doen.  

Firewalls

Continue monitoring en evaluatie van mogelijke bedreigingen zijn noodzakelijk nu cyberaanvallen steeds vaker voorkomen. Het maakt deel uit van efficiënt IT-beheer.

Preventie alleen is niet voldoende en een krachtige firewall is onmisbaar. Die laat je best goed onderhouden. Voor alle veiligheid.

Monitoren van uw firewalls
Bij Office-IT houden we ook je werkstations in de gaten

Werkstations

Bij Office-IT kan je terecht voor netwerkbeheer en -beveiliging, maar ook je werkstations (pc’s, laptops en tablets) houden we in optimale conditie.

Kies de onderhoudsformule die best past bij jouw noden en wensen én bij je eigen expertise. Performantie en continuïteit gegarandeerd!

On-site IT-beheer

Wil je echt gerust zijn dat je IT-omgeving altijd performant beschikbaar is, kies dan voor on-site systeem- en netwerkbeheer. Onze ervaren IT-engineers zorgen er bij jou ter plaatse voor dat je IT-infrastructuur altijd optimaal functioneert.

On-site netwerkbeheer kan met of zonder onderhoudscontract voor je werkstations.

Volledige ontzorging dankzij PC Omnium
Prio Helpdesk van Office-IT

Prio Helpdesk

Een onverwacht probleem met je IT? Dan wil je vooral snel én goed geholpen worden. Bij onze monitoringoplossingen en onderhoudsformules is de Office-IT Prio Helpdesk inbegrepen. Een extra garantie voor betrouwbaar IT-beheer.

Snelle eerstelijnshulp door IT-experten. Elke werkdag vlot bereikbaar tussen 7 en 18 u.

B2B Sales

Jouw IT-infrastructuur onderhouden en monitoren is één ding. Je van de nodige soft- en hardware voorzien, dat is een heel ander aspect van onze dienstverlening.

Office-IT treedt graag op als jouw huisleverancier. Samen zoeken we de meest performante oplossingen op de markt aan interessante prijzen.

Office-IT salesafdeling

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“We hoeven ons voortaan geen zorgen meer te maken over het up-to-date houden van onze pc’s of alerts die gegenereerd worden, want Office-IT houdt vanop afstand alles in de gaten en grijpt meteen in waar nodig.”

Atraxion - Aartselaar