(Pro)actieve monitoring & onderhoud

Jouw IT-infrastructuur moet werken. Zo simpel is het. Met ons IT-netwerkbeheer en proactieve monitoring zorgen wij voor 24/7 anticipatie en (pro)actief ingrijpen bij eventuele problemen.

Performant IT-netwerkbeheer met proactieve monitoring
Met onze monitoring software houden we je laptops, tablets, netwerkinfrastructuur, servers, storage en firewalls in topconditie.

Proactieve monitoring van je IT-netwerk

Bewaken, monitoren en proactief ingrijpen zijn essentieel om een performante werking van jouw servers, storage & netwerkcomponenten te garanderen.

Onze kwalitatieve monitoringsoftware houdt jouw IT-infrastructuur permanent in de gaten en alarmeert bij eventuele problemen. Je kan dan meteen ingrijpen of je vraagt aan ons om het te doen.  

Firewalls

Continue monitoring en evaluatie van mogelijke bedreigingen zijn noodzakelijk nu cyberaanvallen steeds vaker voorkomen. Het maakt deel uit van efficiënt IT-netwerkbeheer.

Preventie alleen is niet voldoende en een krachtige firewall is onmisbaar. Die laat je best goed onderhouden. Voor alle veiligheid.

Continue monitoring van je firewalls maakt deel uit van een efficiënt IT-netwerkbeheer.
Bij Office-IT houden we ook je werkstations in de gaten

Werkstations

Bij Office-IT kan je terecht voor IT-netwerkbeheer en -beveiliging, maar ook je werkstations (pc’s, laptops en tablets) houden we in optimale conditie.

Kies de onderhoudsformule die best past bij jouw noden en wensen én bij je eigen expertise. Performantie en continuïteit gegarandeerd dankzij proactieve monitoring.

On-site IT-netwerkbeheer

Wil je echt gerust zijn dat je IT-omgeving altijd performant beschikbaar is, kies dan voor on-site systeem- en netwerkbeheer. Onze ervaren IT-engineers zorgen er bij jou ter plaatse voor dat je IT-infrastructuur altijd optimaal functioneert en goed onderhouden blijft.

On-site IT-netwerkbeheer kan met of zonder onderhoudscontract voor je werkstations.

Volledige ontzorging dankzij PC Omnium
De Office-IT Support afdeling garandeert een performant IT-netwerkbeheer dankzij de proactieve monitoring

Prio Helpdesk

Een onverwacht probleem met je IT? Dan wil je vooral snel én goed geholpen worden. Bij onze (proactieve) monitoringoplossingen en onderhoudsformules is de Office-IT Prio Helpdesk inbegrepen. Een extra garantie voor betrouwbaar IT-netwerkbeheer.

Snelle eerstelijnshulp door IT-experten. Elke werkdag vlot bereikbaar tussen 7 en 18 u.

B2B Sales

Betrouwbaar IT-netwerkbeheer met proactieve monitoring is één ding. Je van de nodige soft- en hardware voorzien, dat is een heel ander aspect van onze dienstverlening.

Office-IT treedt graag op als jouw huisleverancier. Samen zoeken we de meest geschikte IT-oplossingen op de markt aan interessante prijzen.

Bij een efficiënt IT-netwerkbeheer horen ook de juiste soft-en hardware. De salescollega's van Office-IT helpen je graag verder

Op zoek naar een partner voor jouw IT-netwerkbeheer?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“We hoeven ons voortaan geen zorgen meer te maken over het up-to-date houden van onze pc’s of alerts die gegenereerd worden, want Office-IT houdt vanop afstand alles in de gaten en grijpt meteen in waar nodig.”

Atraxion - Aartselaar