Back-up & Disaster recovery

Back-up

Bedrijfsdata zijn van cruciaal belang voor het goed functioneren van jouw bedrijf. Daarom is het noodzakelijk om deze bedrijfskritische data te beveiligen én beschermen. Een goed back-up plan is een fundamenteel onderdeel van het IT-beleid.

Office-IT kan je helpen bij het opstellen van een back-up strategie die perfect aansluit op de noden van jouw bedrijf.

Laptop

Een betrouwbaar back-upplan is een fundamenteel onderdeel van jouw IT-beleid. In de cloud, naar een lokale server of een off-site back-up? Alles kan.

Wens je een back-up in de cloud, naar een lokale server of kies je voor meer zekerheid en ga je voor een off-site back-up naar een externe locatie? Alles kan. We helpen je bij het opzetten van de juiste oplossing.

Onze gespecialiseerde engineers zorgen voor de installatie, configuratie en het (proactief) monitoren van jouw back-up. We ontzorgen je niet alleen van je back-up, maar zorgen er eveneens voor dat in geval van nood jouw medewerkers snel terug aan het werk kunnen. Jouw continuïteit is onze prioriteit!

Werk je op één van onze hosted servers? Dan beschik je standaard over een off-site back-up. Jouw hosting omgeving wordt dagelijks weggeschreven naar ons tweede datacenter zodat de continuïteit steeds gegarandeerd blijft.

Liever een back-up in eigen beheer?

Met de software van Veaam Backup & Replication neem je zelf de controle over jouw back-ups en replicatie. Deze toegankelijke software geeft je toegang tot een helder en gebruiksvriendelijk dashboard in de cloud en is bruikbaar voor al jouw cloudtoepassingen. Via deze beheerconsole kan je makkelijk back-ups, herstel en replicatie van jouw applicaties en gegevens uitvoeren.

Deze klanten gingen je al voor

Onze kwaliteitsvolle partners

Bescherm jouw data met een oplossing op maat

Een ongeluk schuilt soms in een klein hoekje, dan ben je blij met een noodscenario en een partner die de continuïteit van jouw business garandeert.

Office-IT biedt snelle en redundante back-upoplossingen.

“Dankzij de snelle verbinding tussen de locaties kunnen back-up gegevens gesychroniseerd worden, zodat bij eventuele calamiteit alle data van de laatste uitvoering steeds aanwezig is.”

Bruwier Geert – Elec Lightin’ Art