Cloud & Hosting

KMO in de Cloud

Jouw onderneming en werknemers zijn voortdurend in beweging. Gevolg: het concept van één centrale werkplek heeft z’n beste tijd gehad. Doeltreffend en aangenaam werken doe je nu waar het jou en het bedrijf het best uitkomt.

Er is één voorwaarde: een vlotte, veilige toegang tot alle nodige documenten en applicaties, ongeacht waar je je bevindt. En dat is exact wat KMO in de Cloud biedt. Een kant-en-klare oplossing voor elke KMO die zijn blik richt op de toekomst en optimaal wil inspelen op het nieuwe werken.

Met KMO in de cloud geniet je van een kant-en-klare oplossing waarbij je gebruik maakt van de kwalitatieve servers van Proximus.

Is jouw IT-infrastructuur aan vernieuwing toe? Ben je op zoek naar een geavanceerde, flexibele én veilige oplossing op maat?

Jouw IT altijd beschikbaar voor een vaste prijs per gebruiker

Je geniet van een performante oplossing, beperkt het kostenplaatje en kunt vertrouwen op de beveiligde datacenters van Proximus. Zo zetten we je in geen tijd op weg naar betere en efficiëntere prestaties.

En dit alles aan een vaste prijs per gebruiker.

Voordelen van KMO in de cloud

Perfect om van start te gaan met Microsoft 365 of andere cloudtoepassingen.

Deze klanten gingen je al voor

Veelgestelde vragen

Jouw KMO in de cloud zetten?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Dankzij KMO in de Cloud hoeven we ons voortaan minder zorgen te maken over onze IT. Onze medewerkers beschikken nu over de meest recente software waardoor de samenwerking tussen België en Spanje efficiënter en veiliger verloopt.”

Geens Bruno – Baginco International